Українська версія|English version
Header

Нацгвардійці Кременчука зможуть відпочивати у сучасній народознавчій світлиці

22 березя у військовій частині 3059 Національної гвардії України після капітального ремонту відкрилася народознавча світлиця.

Наше підприємство дбає не тільки про власну продукцію. У цей складний для України час завод допомагає військовим піклуючись про їх добробуті шануючи звитягу і патріотизм тих хто боронить територіальну цілісність нашої держави.

Як зазначає директор В’ячеслав Яворський, керівництво заводу, трудовий колектив добре розуміють, що спокій і мир у державі забезпечується відважними українськими військовослужбовцями, в тому числі і нацгвардійцями. І тому обов’язок кожного допомагати нашим військовим, хто чим зможе. Він запевнив, що завод і надалі допомагатиме нацгвардійцям.

Це вже не перша вагома допомога заводчан згаданим військовослужбовцям. Раніше за  рахунок виробничників у частині  відремонтували спальний корпус і приміщення їдальні.

Зі свого боку, командир військової частини 3059 Олександр Аленін, подякував голові наглядової ради ПрАТ «Кременчуцький завод технічного вуглецю» Мирославу Балдісу, директору заводу В’ячеславу Яворському, трудовому колективу за підтримку і дієву допомогу. Він наголосив, що відтепер у частині створені належні умови не тільки для проходження служби, але й для відпочинку.