Українська версія|English version
Header

Стрічка новин

28.06.24

Щиро вітаємо вас з Днем Конституції України! Це свято є особливим нагадуванням про наші спільні цінності, про нашу відданість принципам свободи, справедливості та верховенства права. Наша Конституція – це не просто документ, це серце нашої держави, яке пульсує в ритмі свободи та гідності.


24.05.24

Шановні колеги. Вітаємо вас із Днем працівників хімічної промисловості!
Кременчуцький завод технічного вуглецю, незважаючи на виклики, залишається найбільшим виробником технічного вуглецю в Україні. Ми пишаємося нашою мотивованою та висококваліфікованою командою, яка невтомно працює над створенням конкурентоспроможної продукції та впровадженням екологічно чистих технологій.
Наші амбітні цілі – від виробництва продукції з відновлених матеріалів до забезпечення повної вуглецевої нейтральності – свідчать про наше прагнення до сталого розвитку та захисту довкілля.
Попри всі труднощі, ми продовжуємо підтримувати Збройні Сили України та інтегрувати нашу країну в європейські ринки. Ваша наполеглива праця, професіоналізм та відданість є запорукою нашого успіху.
Щиро дякуємо вам за вашу роботу. Бажаємо міцного здоров’я, оптимізму та нових досягнень.
Слава Україні!


01.05.24

На наш погляд, відповідальне підприємство повинно поділяти спільні цінності. Саме тому збереження довкілля є пріоритетом у розвитку підприємства. Постійно турбуємось про зелені насадження, проводимо санітарну чистку та коронування дерев. На місцях старих радянських тополь з’являються молоді, сучасні, квітучі сакури, горобини, клени.
Рік за роком ми прагнемо розвивати більш інклюзивну і справедливу компанію, щоб зрештою допомогти будувати краще суспільство.